Ajankohtaista

Korson Kaiku järjestää suuren kysynnän takia jälleen aikuisille suunnatun maastopyöräilyn alkeiskurssin. Kurssi sisältää kolme harjoituskertaa sekä osallistuminen Korso MTB-Maraton tapahtumaan Lisätietoja ja ilmoittautuminen:
Jäsenrekisterissä ei ole kaikkien jäsenten osalta ajantasaisia yhteystietoja kuten sähköpostiosoitetta. Jotta yhteystiedot saadaan ajantasalle, ilmoita Suville, suvi.perala (at) hotmail.com ja Irjalle, irja.ruohonen (at) korsonkaiku.fi, jos yhteystiedoissasi on tapahtunut muutoksia tai et ole saanut seuralta sähköpostia pitkään aikaan.
Korson Kaiku järjestää jälleen tänä vuonna suuren suosion saaneen maastopyöräkoulun 6-16 vuotiaille maastopyöräilystä kiinnostuneille. Koulu alkaa huhtikuun viimeisellä viikolla. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumislomake tulevat näille sivuille maaliskuun aikana. Edellisten vuosien info pitää kuitenkin pääosin paikkansa joten siitä saa jo nyt enemmän tietoa maastopyöräkoulun sisällöstä ja tavoitteista.