Aikuisille suunnatun maastopyöräilyn alkeiskurssin ilmoittautuminen avattu!

12.4.2013

KURSSI TÄYNNÄ!

Korson kaiku järjestää tänä kesänä ensimmäistä kertaa aikuisille suunnatun aloitteljoiden maastopyöräkurssin. Vetäjinä toimivat Korson kaiun Gian Andrea Dho ja Esko Aapio. Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu sähköisellä lomakkeella, joka löytyy Harrastajat-osiosta, maastopyöräkoulu-alasivulta. Klikkaa itsesi ilmoittautumissivulle TÄSTÄ.

Kurssijärjestetään samaan aikaan lasten maastopyöräkoulun kanssa eli loistava tilaisuus aloittaa uusi yhteinen harrastus lasten ja vanhempien kesken. Opettelemme maastopyöräilyn perustekniikoita mätäkivenmäen maastoissa. pyöräilykypärä, varasisärengas, ja vesipullo ovat pakolliset varusteet.

Kurssi on ilmainen Korson Kaiku jäsenille  ja kuntosali Vidan jäsenille (muille kurssimaksu 30 euroa). Kurssi sisältää 5 kertaa (aina maanantaisin) 29.4, 6.5, 13.5, 20.5 ja 27.5 ja alkaa joka kerta kello 18.00. Ensimmäisen kurssikerran aloitus on Mätäkivenmäen puomilta. Maanantaina 13.5 mukana ohjaamassa on naisten maastopyöräilyn suomenmestari Noora Kanerva.  Tervetuloa mukaan polkemaan!

KURSSI TÄYNNÄ!

KIITOKSET ILMOITTAUTUNEILLE.