Korson Kaiulle viisi kultaa SM-kilpailuista Rovaniemeltä

Vilma tyytyväisenä maalissa
Jaakon lähtökiihdytys
Aino tarkkana
Kajsa ensimmäisen kierroksen jälkeen kärjessä.
Sasu ottaa piikkipaikan lähdöstä
Onnelliset kisailijat
Team2020
AJ odottaa starttia

Viikonloppuna kilpailtiin Rovaniemen Ounasvaaralla Ikäsarjojen sekä Elite-sarjan SM-mitaleista. Rata oli fyysisesti erittäin kova sisältäen yhden pitkän nousun (lyhennetyllä radalla noin puoleen väliin vaaraa ja vanhemmissa sarjoissa vaaran päälle asti) ja laskun, johon sisältyi muutama tekninen osuus. Reitin raskautta lisäsi vielä kova helle (+27 astetta).

Pojat 10 vuotiaissa Emil Ijäs sijoittui neljänneksi.Tytöt12-sarjassa Anniina Ahtosalo ajoi kultaa ja Aino Hämäläinen sijoittui pronssille. Pojat 12 sarjassa Matias Ahtosalo sijoittui hopealle. Tytöt 14-sarjasta Vilma Salmela nappasi kultaa ja vastaavassa poikien sarjassa Jaakko Sillankorva jäi täpärästi pronssista sijoittuen neljänneksi.

16-vuotiaiden sarjasta Korson kaiku ja Team 2020 saavuttivat kaksi kultamitalia Kajsa Salmelan ja Antti-Jussi Juntusen voittaessa omat sarjansa suvereenisti. Yhtä ylivoimaiseen tapaan miehet 18 sarjan voitti myös Korson Kaiun Sasu Halme. Naisten Elite-sarjasta hopeaa seuraan toi Noora Kanerva.

Onnittelut kaikille kiplailijoille upeista suorituksista!!