Tietoa kevään ja alkukesän toiminnasta: maastopyöräkoulut, kilpailut sekä uudet ajoasut

2.4.2020

Maastopyöräkoulut:

Ilmoittautuminen kesän 2020 lasten sekä naisten maastopyöräkouluihin avataan huhtikuussa, mutta toiminta valmistaudutaan aloittamaan vasta elokuussa. Osallistumismaksut peritään vasta sitten, kun tiedetään, milloin toiminta voidaan aloittaa ja ohjelma julkistaa. Karkeasti ottaen maastopyöräkoulujen sisältö ja kerrat noudattavat aikaisempia vuosia. Aikaisempien vuosien ohjelmat löytyvät nettisivuilta.

Kilpailut:

Korso 96 MTB / Tuusula MTB 31.5.2020 – peruttu vuodelta 2020.

KSBR kriterium 5.6.2020 – Toistaiseksi järjestelyt jatkuvat suunnitelmien mukaisesti, mutta seurataan tilannetta ja tiedotetaan.

Bianchi cup 16.6.2020 – järjestetään mikäli koronatilanne sallii. Seurataan tilannetta ja tiedotetaan lähempänä tapahtuma-ajankohtaa uudestaan.

Maantiepyöräilyn SM kilpailut 26-28.6.2020 – Järjestelyt jatkuvat toistaiseksi suunnitelmien mukaisesti. SM-kilpailujen osalta seurataan koronatilanteen etenemistä ja tiedotetaan järjestelyistä myöhemmin keväällä. Kilpailun erilaisiin järjestely tehtäviin tarvitaan henkilöstöä Korson Kaiusta seuraavasti:

• Pe 26.6 Aika-ajo klo11-16 15hlö
  • La 27.6 Maantie N/M18 ja Naiset klo 9-18 30hlö
  • Su 28.8 Maantie U23/Miehet klo 9-16 30hlö

Korso XCE/XCO – suunnitellaan järjestettäväksi elo-syyskuussa peruuntuneen maratonin sijasta. Seurataan tilannetta ja ilmoitetaan päivämääristä koronatilanteen edetessä.

Cyclo-Cross SM-kilpailut La 31.10.2020 – tästä tiedotetaan myöhemmin.

Uusien Ajoasujen sovitus Pyöräliike Lundbergilla:

Seuramme ajoasut uudistuvat tulevalle kaudelle. Uusi ajoasujen toimittaja on Craft. Uusia ajoasuja voi sovittaa La 4.4 klo 14-18 ja Ma-Ti 6-7.4 klo 18-21 Pyöräliike Lundbergin tiloissa Keravalla. Jotta saamme ajoasujen sovituksen suoritettua mahdollisimman riskittömästi, noudatathan seuraavia ohjeita.

• Jos sinulla on pienempiäkin flunssan, nuhan tai yskän oireita, älä lähde sovittelemaan vaan pysy kotona
  • Jos olet tullut ulkomailta alle 2 viikkoa sitten, sinulla on ollut alle 2 viikkoa sitten flunssan oireita, tai sinut on muusta syystä määrätty kotikaranteeniin, älä lähde sovittelemaan vaan pysy kotona
  • Kun saavut Pyöräliike Lundbergille, ensimmäisenä desinfioi kädet, tai mikäli mahdollista pese kädet.
  • Mikäli saapuessasi muita seuran jäseniä on sovittamassa asuja, pidä vähintään 2 metrin turvaväli heihin, sekä muihin mahdollisiin odottelijoihin.
  • Odotellessasi, vältä hiplailemasta hyllyissä olevaa tavaraa. Mikäli hiplailet, desinfioi / pese kädet uudestaan ennen sovittamisen aloittamista.
  • Vältä koskemasta kasvoihisi (nenä, suu, silmät) sovituksen aikana. Mikäli aivastuttaa, muista oikea aivastustekniikka (aivasta hihaan tai käytä kertakäyttöistä nenäliinaa). Aivastamisen jälkeen käy pesemässä / desinfioimassa kädet uudestaan ennen kuin jatkat vaatteiden sovittelua.
  • Sovituksen jälkeen, lähtiessäsi pois liikkeeltä desinfioi / pese kädet jälleen.

Sovitus asut verrataan Lundbergin toimesta edellisen kauden asuihin ennen sovitus ja yhden mukaisuus tiedotetaan vielä erikseen. Voit tilata asut ilman sovitusta jos luotat asujen kokoon ilman sovitusta. Asut tilataan erillisellä tilauslomakkeella (ks. liitteet). Lomakkeessa on nappi, jota klikkaamalla saa helposti lähetettyä lomakkeen sähköpostina. Jos nappi ei toimi, tallenna lomake, liitä erikseen sähköpostiin, ja lähetä osoitteeseen pentti.hamalainen@reilat.fi.

Pasi & Noora & Ilpo

Liitteet