Harrastajat

Husqvarna
Pocal
Liikuntakeskus Vida

ILMOITTAUTUMINEN KEVÄÄN  2017 AIKUISTEN MTB-KURSSILLE AVATTU!

TÄMÄN VUOTINEN AIKUISTEN MTB-KURSSI ON TÄYNNÄ. KIITOS KIINNOSTUKSESTANNE!

Ilmoittautumislomakkeeseen ja kurssiohjelmaan pääset vasemmanpuoleisesta palkista.

Harrastajat ajavat yhteislenkkejä ympäri vuoden keliolosuhteiden mukaan kerran viikossa. Yhteislenkkien lisäksi harrastajat osallistuvat maastopyörätapahtumiin kesän aikana.

Yhteislenkit

Kesä 2017

Viikkolenkkejä ajetaan torstaisin klo 18. Lähtö XCO-radan parkkipaikalta. Lenkkien kesto yleensä n. 2-3h.

Säästä yms. muutoksista ilmoitellaan Fillari-lehden foorumilla. Sinne pääset suoraan TÄSTÄ ja klikkaa viimeiselle sivulle. Lenkeistä ilmoitellaan myös Facebookissa

Tervetuloa!

Yleistä

Korson Kaiun pyöräilijöiden yhteislenkit ajetaan torstaisin. Lenkit suuntautuvat maastoon. Lenkeille ovat tervetulleita niin juniorit (12-18-vuotiaat) kuin aikuisetkin. Yhteislenkeille voi osallistua myös seuraan kuulumattomat, mutta jos ajat useimmilla lenkeillä, liitythän seuran jäseneksi!

HUOM! Seura EI ole vakuuttanut yhteislenkeille ja harjoituksiin osallistuneita! Kaikkia osallistujia kehoitetaan huolehtimaan omasta vakuutus turvastaan. Esim ottamalla Fillaripassin: fillaripassi on voimassa:

- kuntotapahtumissa

· harjoituksissa, jotka ovat lajille ominaisia ja harjoituksen johtajan valvonnassa

· valmennusohjelman mukaisesti harjoiteltaessa

· koulutus-, liikunta- ja valmennusleireillä

Lisätietoja SPU:n sivuilta:http://www.pyoraily.fi/lisenssi/

Lisätietoja:

Esko Aapio, p. 040 511 1440
Mikko Koivula p.. 040 737 9172

Lisää lenkeistä sovitaan Fillari-lehden foorumilla. Sinne pääset suoraan TÄSTÄ ja klikkaa viimeiselle sivulle.

Seuraa myös "Ajankohtaista"-osiota!