Korso Kaiun MTB kurssi naisille 2018

Korson Kaiun järjestämä naisten maastopyöräkoulu alkaa! Kaikki maastopyöräilystä kiinnostuneet yli 17-vuotiaat naiset tervetulleita mukaan!

VUODEN 2018 KURSSI ON TÄYNNÄ! KIITOS KIINNOSTUKSESTANNE.

Ilmoittautumislomake löytyy sivun lopusta

Maastopyöräkoulu alkaa keskiviikkona 16.5.2018 Vierumäen koululla (Lehmustontie 9)  klo 18.00-19.30. Aloituskerralla käydään myös ajamassa, joten pyörät ja kypärät mukaan!

Maastopyöräkoulun hinta on 150 euroa. Maksu sisältää seuran jäsenmaksun, viisi ohjattua harjoituskertaa, Suomen Pyöräilyn  fillaripassin ja osallistumisen Korso 96 MTB maratonille.

Maastopyöräkouluun otetaan 15 ensimmäistä ilmoittautujaa. Kaikki lomakkeet käsitellään luottamuksellisesti ja rajatulla määrällä henkilöitä on pääsy lomakkeiden tietoihin.

Tervetuloa mukaan!

Naisten maastopyöräkoulu 2018 - Ohjeita osallistujille

Maastopyöräkoulun tavoitteet:

• maastopyöräkoulu on tarkoitettu kaikille maastopyöräilystä kiinnostuneille naisille
  • opetetaan pyörän käsittelyä ja maastossa ajon perustekniikat sekä kisataitoja
  • opetetaan vastuullista liikkumista niin luonnossa kuin liikenteessä
  • edistetään liikunnallista elämäntapaa ja kohotetaan peruskuntoa
  • tarjotaan liikunnan iloa  ja ehkäpä elinikäinen harrastus!

Vetäjät ja muu valmennus:

• Maastopyöräkoulun vetäjät ovat toimintaan pitkäjänteisesti sitoutuneita ja pyöräilyä monipuolisesti harrastaneita. Kaikilla takanaan myös pitkä kilpailukokemus ja osalla myös valmennuskoulutusta.

Pyörä ja varusteet:

• Maastoajoon soveltuva etu- tai täysjousitettu maastopyörä joko avo- tai lukkopolkimilla varustettuna. Vetäjät osaavat neuvoa ja korjata akuutteja vikoja mahdollisuuksien mukaan metsässä. Pyörän tulee kuitenkin olla kunnossa lenkille lähtiessä.
  • Sään mukainen varustus, ei kuitenkaan liian kuuma (metsässä polkiessa tulee lämmin)
  • Kypärä aina pakollinen! Varmista oikea koko ja hyvä istuvuus.
  • Hanskat, joissa kämmenpuolella on hyvä pito (ei kangassormikkaat/lapaset siis), on hyvä olla kädessä ajaessa.
  • Juomapullo aina mukaan! Pyörään juomapulloteline jos vain mahdollista. Juomareppu toimii myös!
  • Mukaan voi ottaa myös lisäenergiaa geelien tai patukoiden muodossa.

Turvallisuus:

• Kurssin osallistumismaksuun sisältyy Suomen Pyöräilyn Fillari-passi, johon sisältyy tapaturmavakuutus harjoituksissa. Fillaripassin lunastamista varten pyydämme osallistujia antamaan ilmoittautumisen yhteydessä henkilötunnuksensa. Lisätietoa Fillaripassista www.pyoraily.fi/lisenssixxxx.
  • Ilmoita vetäjille etukäteen kaikki tarpeelliset tiedot harjoituksiin vaikuttavistasairauksista ja allergioista.
  • Vetäjillä on mukana pieni ensiapulaukku jolla pystytään hoitamaan pienet haavat ja vammat.

Harjoitukset:

• Varmista harjoituksen lähtöpaikka ja aika aina Whatsup-ryhmästä. Muutoksia saattaa tulla kauden aikana.Whatsup-ryhmän muodostamista varten pyydämme osallistujia ilmoittamaan puhelinnumeronsa ilmoittautumisen yhteydessä. Tule paikalle ajoissa! Varmista varusteiden kunto jo kotona ja katso, että kaikki on mukana.
  • Muista syödä ja juoda riittävästi noin 1h ennen harjoitusta. Pyöräily kuluttaa paljon energiaa ja nestettä.
  • Tsemppaa ja yritä asioita, jotka tuntuvat vaikeilta. Vain niin kehityt!

Harjoitusryhmät:

• Osallistujat jaetaan tarvittaessa ryhmiin heidän taitotasonsa ja tavoitteidensa mukaan. Ryhmäjaon tekevät vetäjät ja se voi muuttua kauden aikana.

Kisat:

• Maastopyöräkouluun sisältyy osallistuminen Korso 96 MTB-maratonille joko vuonna 2018 (27.5.2018) tai 2019 (päivämäärä tarkentuu vuoden alussa). Osallistujat saavat valita, ajavatko he maratonilla 32km, 64km, vai 96 km matkan.

Asut ja varusteet:

• Pyöräliike Lundberg tarjoaa alennuksia pyöristä ja varusteista alennuksia jäsenillemme. Kysy tarjouksia liikkeessä asioidessasi.
  • Monille vanhoilla jäsenillä on vuosittain vaihtoon meneviä tasokkaita maastopyöriä joita myydään mielellään eteenpäin uusille harrastajille.

Seuran muu toiminta:

• Seuramme järjestää monenlaista toimintaa, mm. aikuisten yhteislenkkejä niin maastossa kuin maantieajossakin, kisamatkoja kotimaassa ja ulkomailla, majoitusta Tahkon MTB-maratoniin osallistuville, valmennuskoulutusta ja luentoja yms. Kysy muusta toiminnastamme lisätietoa vetäjiltä ja seuran vastuuhenkilöiltä.
  • Jos olet jonkin verran lajia harrastanut ja kiinnostunut tulemaan mukaan vetäjäjoukkoomme, tule juttelemaan asiasta lenkkien yhteydessä. Mukaan tulo ei vaadi aluksi suurta sitoutumista eikä kokemusta. Vetäjille tarjoamme ajovaatteet ja muita etuja.

HARJOITUSTEEMAT

1.         Tasapaino ja jarrutustekniikka (ke 16.5)

2.         Ajo juurakossa ja kivikossa (ke 23.5)

3.         Esteen ylitys (ke 30.5)

4.         Droppi (ke 13.6)

5.         Korso 96 MTB radan kierto (ma 18.6)

Ilmoittautumislomake

VUODEN 2018 KURSSI ON TÄYNNÄ! KIITOS KIINNOSTUKSESTANNE.

Lomakkeen tiedot käsitellään luottamuksellisesti ja vain rajatulla määrällä henkilöitä on pääsy lomakkeiden tietoihin.

Kurssille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä maksimissaan 15 osallistujaa. Ilmoittautuminen sulkeutuu 7.5.2018  klo 21.00, jonka jälkeen ohjaajat ottavat yhteyttä kaikkiin kurssille mahtuneisiin (sekä mahdollisille rannalle jääneille).

Tarvittaessa yhteydenotot: noora.k.kanerva@gmail.com