Jäseneksi

Pyöräliike Lundberg

 

Korson Kaiun maastopyöräjaosto on Vantaalaisessa Korson Kaiku -seurassa toimiva jaosto. Maastopyöräjaoston tarkoituksena on maastopyöräilyharrastuksen lisääminen lasten, nuorten ja aikuisten keskuudessa. Maastopyöräjaosto tukee maastopyöräilyn harrastamista monin tavoin. Kilpaurheilun lisäksi tarjoamme pyöräilyyn liittyvää koulutusta, valmennusta, neuvontaa, leirejä, kunto- ja maastopyöräkoulutoimintaa lapsille sekä aikuisille.

Korson kaiussa on noin 600 aktiivijäsentä, joista noin 150 on maastopyöräilyjaoston toiminnassa aktiivisesti mukana. Jaoston jäsenmäärä on ollut viime vuosina kasvussa. Etenkin lasten maastopyöräkoulu, jossa mukana jopa 50 junioria, sekä aikuisille suunnattu maastopyöräilyn alkeiskurssi ovat nousevassa suosiossa. Kilpailemisesta kiinnostuneet, edistyneet 10-14 vuotiaat juniorit muodostavat Junior-teamin, jossa opetellaan tavoitteellista ja määrätietoista harjoittelua. Juniorteamista on mahdollisuus nousta seuran sisäiseen edustustiimiin Team2020, joka nimensäkin mukaisesti tähtää tulevaisuuden arvokisamenestykseen. 

Korson Kaiun maastopyöräjaosto järjestää touko-kesäkuun vaihteessa uuden itsenäisen maastopyörätapahtuman, Korso 96 MTB Marathonin, joka ajetaan Korson ja Ruotsinkylän maastoissa. Aikaisemmin tapahtuma on järjestetty osana kansallista maastopyörämarathon-cupia. Lisäksi seura järjestää omalla, Suomen ensimmäisellä virallisella XC-radallaan maastopyöräilyn kansainvälisen XC-kilpailun elokuussa. 

Harjoitus- ja kilpailutoiminnan lisäksi monipuolisesti muutakin toimintaa. Järjestämme mm. seuran oman XC-maastopyöräradan rakennus- ja kunnostustalkoita, sekä joka vuosi lähdemme porukalla nauttimaan Suomen suurimmasta maastopyörätapahtumasta Tahkolle.

Etuja jäsenyydestä ovat lisäksi:

-Liikuntakeskus Vida 40€/kk (sis. kuntosalin, spinningin, ohjelman mukaiset ryhmäliikunnat)

-ilmainen osallistuminen seuran järjestämiin tapahtumiin
-seura-asut erikoishinnoin.

Jäseniltä odotetaan myös luonnollisesti osallistumista seuran järjestämien tapahtumien toimitsija tehtäviin mahdollisuuksien mukaan (Korso 96 MTB tai XCO-Korso). 


Jos halukkuutta ja innokkuutta löytyy, maastopyöräkouluun voi tulla ns. apuvetäjäksi (yhteys vastuuvetäjä Ilpo Haaralaan ihaarala@welho.com)

Tervetuloa seuraan ja jaostomme toimintaan mukaan!