Ilmoittautumiskaavake

Jos haluat liittyä Korson Kaiun maastopyöräjaostoon jäseneksi, täytä allaoleva lomake ja tutustu alta löytyviin jäsenehtoihin. Jäsentietosi välitetään jäsenrekisterin ylläpitäjälle. Maksamalla seuran jäsenmaksun seuran tilille vahvistat jäsenyytesi. Seuran jäsenmaksut vuonna 2017 ovat alle 12-vuotiaille on 30 €/vuosi, 12-17-vuotiaille 35 €/vuosi ja yli 17-vuotiaille 45 €/vuosi. Seuran tilinumero Helsingin OP Pankin Tikkurilan konttoriin on FI62 5541 1420 0178 76.

Tervetuloa Korson Kaikuun ja maastopyöräilemään!

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Jäsenen oikeudet:

• Jäsen on oikeutettu käyttämään kaikkia Korson Kaiku ry:n liikunta-, kuntoilu- ja urheiluvuoroja. Näihin on kuitenkin asianmukaisesti ilmoittauduttava ja maksettava mahdolliset lajikohtaiset kurssi-, harjoittelutila-, perus-  yms. maksut.
  • Jäsen voi osallistua Korson Kaiku ry:n yleiskokouksiin ja käyttää niissä ääni- ja puheoikeutta.
  • Jäsen voi pyrkiä jäseneksi jaostoihin.
  • Ainoastaan jäsen voi saada Korson Kaiulta kustannusten korvauksia kilpailutoimintaansa liittyvistä menoista (Ei sisällä kilpailulisenssiä maastopyöräjaostossa).
  • Jäsen voi milloin tahansa erota Korson Kaiku ry:n jäsenyydestä.

Jäsenen velvollisuudet:

• Jäsenen on maksettava jäsenmaksu. Jäsenmaksun suuruuden vahvistaa seuran yleiskokous syksyllä vuodeksi eteenpäin. Nykyinen vahvistettu jäsenmaksu on alle 12-vuotiaille 15 eur/vuosi, 12-17 -vuotiaille 20 eur/vuosi ja yli 17-vuotiaille 45 eur/vuosi. Jäsenyyden päättymisestä on ilmoitettava jäsenrekisterin hoitajalle tai sihteerille.
  • Jaostot saattavat periä erillisiä maksuja peruskursseista tai hallivuoroista yms. Tämän jaoston perimiä maksuja ovat:

1. Maastopyöräkoulun hinta on 120 euroa vuonna 2016 (sis. ohjatut harjoitukset, Suomen     pyöräilyunionin lisenssin, seuran jäsenmaksun, ajo BMX-radalla / bikeparkissa varusteineen, Korso 96 MTB  minimaraton, sekä makkaranpaistolenkkien eväät)

• Erilliset maksut on maksettava sovittuina eräpäivinä Korson Kaiku ry:n tilille Helsinkin OP Pankin     Tikkurilan konttorin tilille FI62 5541 1420 0178 76. Tämä jaosto laskuttaa erillismaksut. Ellei huomautuksen jälkeen maksua suoriteta, se siirretään perintätoimistolle, joka lisää siihen vielä omat perintäkulunsa arvonlisäveroineen.
  • Ennen mahdollisia seurasiirtoja tai eroamista Korson Kaiku ry:n jäsenyydestä on kertyneet jäsen- ja erillismaksut suoritettava.
  • Jäsenen on hankittava itselleen tapaturmavakuutus. Korson Kaiku ry ei vakuuta jäseniä, ellei toisin eri sopimuksella sovita. Joihinkin lajeihin saattaa sisältyä alkeiskurssivakuutus (esim. aikuisten mtb-kurssi), varmista tämä vastuuhenkilöltä.