Ilmoittautumiskaavake

Jos haluat liittyä Korson Kaiun maastopyöräjaostoon jäseneksi, lähetä sähköpostia osoitteella ihaarala@welho.com. Saat paluupostissa aktivointilinkin jolla pääset kirjautumaan seuramme MyClub järjestelmään. Jäsenmaksu lähetetään sinulle myöhemmin saman järjestelmän kautta sähköpostiisi.

Huom! Kaikki maksut maksettava lähetetyn laskun mukaan viitenumeroineen. Suoraan seuran tilille tehdyt tilisiirrot ilman laskua tai viitettä eivät kirjaudu maksetuiksi.

Tervetuloa Korson Kaikuun ja maastopyöräilemään!

Jäsenen oikeudet:

• Jäsen on oikeutettu käyttämään kaikkia Korson Kaiku ry:n liikunta-, kuntoilu- ja urheiluvuoroja. Näihin on kuitenkin asianmukaisesti ilmoittauduttava ja maksettava mahdolliset lajikohtaiset kurssi-, harjoittelutila-, perus-  yms. maksut.
  • Jäsen voi osallistua Korson Kaiku ry:n yleiskokouksiin ja käyttää niissä ääni- ja puheoikeutta.
  • Jäsen voi pyrkiä jäseneksi jaostoihin.
  • Ainoastaan jäsen voi saada Korson Kaiulta kustannusten korvauksia kilpailutoimintaansa liittyvistä menoista (Ei sisällä kilpailulisenssiä maastopyöräjaostossa).
  • Jäsen voi milloin tahansa erota Korson Kaiku ry:n jäsenyydestä.

Jäsenen velvollisuudet:

• Jäsenen on maksettava jäsenmaksu. Jäsenmaksun suuruuden vahvistaa seuran yleiskokous syksyllä vuodeksi eteenpäin. Nykyinen vahvistettu jäsenmaksu on alle 12-vuotiaille 15 eur/vuosi, 12-17 -vuotiaille 20 eur/vuosi ja yli 17-vuotiaille 45 eur/vuosi. Jäsenyyden päättymisestä on ilmoitettava jäsenrekisterin hoitajalle tai sihteerille.
  • Jaostot saattavat periä erillisiä maksuja peruskursseista tai hallivuoroista yms. Tämän jaoston perimiä maksuja ovat:

1. Lasten maastopyöräkoulun hinta on 50e/ kevät ja 50e/syksy. Lisäksi veloitetaan seuran jäsenmaksu ja Suomen Pyöräilyn kilpailulisenssi (hinnat vaihtelevat ikäluokittain)

• Kaikki laskut lähetetään sähköpostilla ja ovat lisäksi nähtävissä jäsenen jäsensivuilla MyClub-järjestelmässä. Ellei huomautuksen jälkeen maksua suoriteta, se siirretään perintätoimistolle, joka lisää siihen vielä omat perintäkulunsa arvonlisäveroineen.
  • Ennen mahdollisia seurasiirtoja tai eroamista Korson Kaiku ry:n jäsenyydestä on kertyneet jäsen- ja erillismaksut suoritettava.
  • Jäsenen on hankittava itselleen tapaturmavakuutus. Korson Kaiku ry ei vakuuta jäseniä, ellei toisin eri sopimuksella sovita. Joihinkin lajeihin saattaa sisältyä alkeiskurssivakuutus (esim. aikuisten mtb-kurssi), varmista tämä vastuuhenkilöltä.