Maastopyöräkoulu

Maastopyöräkoulu 2019

Korson kaiku järjestää jälleen tänä vuonna lapsille ja nuorille maastopyöräilystä kiinnostuneille ja sitä jo pidempään harrastaneille toimintaa maastopyöräkoulun nimellä. Tarkoituksemme on antaa mahdollisuus niin aloittelijoille lajiin tutustumiseen kuin jo kokeneimmille sen harrastamiseen ja harrastuksen kehittämiseen.

Toiminta tapahtuu lasten ja nuorten ikään, ajotaitoon ja tavoitteisiin perustuvissa ryhmissä. Haluamme tarjota jokaiselle osallistujalle hänelle sopivan, innostavan ja motivoivan ryhmän. Alustava ryhmäjako tehdään oman valinnan mukaan. Kauden kuluessa vetäjät voivat siirtää osallistujia heille sopivimpaan ryhmään.

Maastopyöräkoulu järjestää ryhmästä rippuen 1-2 harjoituskertaa viikossa, kestoltaan noin 1,5-2 tuntia. Lisäksi halukkaat voivat kauden aikana osallistua maksutta useisiin seuramme järjestämiin kisoihin ja tapahtumiin. Toimintaa täydentävät pari kertaa kaudessa järjestettävät leirit yhteistyössä muiden seurojen kanssa (erikseen ilmoittautuville, paikkoja rajoitetusti).

Maastopyöräkoulu alkaa maanantaina 29.4.2019 Aloitamme infotilaisuudella Vierumäen Koululla klo 18.00-19.00 (Lehmustontie 9). Tässä tilaisuudessa kerromme toiminnastamme, ryhmäjaosta, kauden ohjelmasta yms. aiheeseen liittyvästä. Tilaisuuteen toivomme mukaan niin vanhemmat kuin junioritkin ja myös jo toiminnassa ennen mukana olleet. Ottakaa mukaan myös pyörät (ja kypärät!) niin voimme tehdä niille pikaisen kuntotarkastuksen ja ajamme ryhmien kanssa pienen aloituslenkin.

Toiminnastamme antavat mielellään lisätietoja alla olevat yhteyshenkilömme (ensisijaisesti Ilpo Haarala 044 9739537).  Info-paketti maastopyöräkoulusta löytyy linkistä Maastopyöräkoulu INFO

Maastopyöräkoulun hinta on kaudella 2019 jakautuu seuraavasti. Kevät- ja syyskausien maksut ovat 50+50=100e, Tämän lisäksi veloitetaan seuran jäsenmaksu (30/35e iästä riippuen) ja kilpailulisenssi (n.20e). Hinta sisältää kaikki harjoitukset, ilmaisen osallistumisen kaikkiin Korson Kaiun järjestämiin kisoihin, ohjelmaan merkityt retkiajot eväineen sekä vähintään yhden erityisen retken (tänä vuonna alamäkiajo Kokonniemessä Porvoossa + BMX-radalla käynti kaikkine maksuineen.

Maastopyöräkoulun ryhmäjako:

Pikkujunnut

Ryhmä maastoajoa aloitteleville noin 5-6 vuotiaille. Harjoitukset kerran viikossa.

Juniorit

Ryhmä maastoajoa aloitteleville noin 7-9 vuotiaille. Harjoitukset kerran viikossa.

Juniorien harrasteryhmä

Ryhmä edistyneille nuorille polkijoille ja niille vähän vanhemmille ajajille (9+) jotka eivät halua tavoitteellista treenausta tai kilpailullista valmennusta. Myös hyvä aloitusryhmä kaikille kokemattomille ja lajiin tutustuville. Harjoitukset kerran viikossa ja mahdollisuus toiseen lenkkiin.

Vanhempi treeniryhmä

Ryhmä tavoitteellisemmille nuorille polkijoille tai vanhemmmille osallistujilla. Tässä ryhmässä treenataan monipuolisesti myös kilpailuja tai edistyneempää harrastusta varten. Edellyttää kohtuullista ajotaitoa ja motivaatiota pidempiin lenkkeihin ja vaativampiin harjoituksiin. Harjoitukset kaikille kerran viikossa ja suositellaan osallistumista myös toiseen lenkkiin.

Kaikkia ryhmiä voidaan jakaa useammalla vetäjälle riippuen sen viikon ohjelmasta ja osallistujamäärästä

Lisätiedot:Ilpo Haarala, 044 9739537