Mätäkivi Kriterium

Ilmoittautuminen on avattu! Ilmoittautumis järjestelmään täältä

Nuorten neljän päivän ajo 9-11.6.2017

1- osakilpailu pe 9.6.2017 klo 18:45

KILPAILUOHJE                                                                                                     päivitetty 25.3.2017

YLEISTÄ

Kilpailussa noudatetaan UCI:n ja SPU:n maantiepyöräilysääntöjä, nuorten neljän päivänajon sääntöjä sekä 1-osakilpailun järjestäjän antamia lisäohjeita.

Jokainen kilpailija osallistuu kilpailuun omalla vastuullaan ja vastaa itse omasta vakuutusturvastaan. Tapahtuman järjestäjällä on vastuuvakuutus.

PARKKIPAIKKA

HUOM! Autojen pysäköinti on vanhan Tuusulantien varteen sekä kilpailureitin varteen ehdottomasti kielletty. Autot parkkipaikalle (aiemmasta poiketen) osoitteeseen Maisalantie 133, Tuusula. Huom! Kaikki autot tullaan poistamaan kilpailureitin varrelta ennen kilpailun aloittamista.

Autojen Pysäköinti

KILPAILUTOIMISTO

Kilpailutoimisto sijaitsee reitin välittömässä läheisyydessä (tarkempi sijainti kartalta)

PUKEUTUMIS- JA PESEYTYMISTILAT

Pukeutumis- ja peseytymistilat Vierumäen koululla (Lehmustontie 9, 01450 Vantaa)  ovat avoinna kilpailupäivänä klo 17:30 -22:30.

KILPAILUUN ILMOITTAUTUMINEN JA OSANOTTOMAKSUT

Ilmoittautumiseen

Ilmoittautuminen kilpailuun 4.6.2017 mennessä.

Osanottomaksut N/M10, N/M12, N/M14 12€ ja N/M16 22€

AIKATAULU, KILPAILULUOKAT JA MATKAT

18:15 - 18:40   Reittiin tutustuminen

18:45                N/M10 ja N12         2 x 3,0 km =     6,0 km

19:00                M12 ja N14             4 x 3,0 km =    12,0 km

19:30                M14 ja N16             6 x 3,0 km =    18,0 km

20:10                M16                        8 x 3,0 km =    24,0 km

Lähtöjä ja luokkia voidaan tarvittaessa yhdistää.

KILPAILUNUMEROT

Kilpailunumeroiden lunastus tapahtuu kilpailutoimistosta seuroittain. Kilpailunumero kiinnitetään oikeaan lonkaan ja oikeaan kylkeen siten, että se on helposti luettavissa. Samoja numeroita käytetään 4D-ajon kilpailuviikonlopun ajan  Mätäkivi Kriteriumissa ja Keimolan osakilpailuissa. Yksittäiseen etappiin osallistuvat palauttavat numeron välittömästi kilpailun jälkeen kilpailutoimistoon. Palauttamattomista numeroista perimme 20 €/kpl.

KILPAILUREITTI JA REITTIIN TUTUSTUMINEN

Kilpailureitti: Korsontie - Vanha Tuusulantie - Maisalantie, reitin pituus n. 3,0km. Kilpailureitti sijaitsee Mätäkivenmäellä n. 5 km Korson keskustasta. Kilpailureittiin tutustuminen 18:15-18:40

Kilpailureitti on kokonaisuudessaan kestopäällystetty. Kestopäällysteessä on jonkin verran halkeamia ja syöpymiä. Reitillä saattaa olla irtohiekkaa.

Kilpailureitiltä on ainoastaan lähtö- ja maalialue suljettu muulta liikenteeltä, muilta osin kilpailijoiden on huomioitava muu liikenne. Reitillä on liikenteenohjaajat. Kilpailijoiden edessä ajaa etuauto varustettuna pyöräilykilpailusta varoittavin vilkkuvin valoin.

LÄHTÖ, MAALI JA VÄLITYSTEN TARKISTAMINEN

Lähtö- ja Maalipaikka sijaitsee Korsontiellä. Lähtöpaikalla on oltava 15 minuuttia ennen luokkansa merkittyä lähtöaikaa, lähtöpaikalla tarkistetaan pyörien välitykset. Lähtöalueelle ryhmitytään luokittain ja lähtö tapahtuu ns. yhteislähtönä. Kilpailu ajetaan linja-ajona, luokan voittajan tullessa maaliin kaikki muutkin saman luokan kilpailijat tulevat maaliin riippumatta ajettujen kierrosten määrästä. Kilpailun keskeyttäminen on ilmoitettava ratavalvojalle tai ylituomarille.

Suurimmat sallitut välitykset Suomessa: N/M10-12 566 cm, N/M14 610 cm, N/M16 701 cm.

RAVINTO- JA TEKNINENHUOLTO

Ravintohuolto ei ole sallittua. Tekninen huolto on sallittu kilpailun aikana vain merkityllä huoltoalueella, huoltoalue sijaitsee heti lähtöpaikan jälkeisellä osuudella. Välinerikon sattuessa neutraalikierrosta ei sallita.

ENSIAPU

Kilpailun maalialueella on ensiaputaitoinen henkilö. Ratavalvojilla on puhelinyhteys ensiapuhenkilökuntaan. Lähin sairaala on Peijas (Sairaalakatu 1 01400 Vantaa) puh 47167060.

PALKINTOJEN JAKO

Palkintojen jako tapahtuu kilpailukanslian läheisyydessä välittömästi tulosten valmistuttua.

Kolme ensimmäistä palkitaan.

JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUS

Järjestetään lähtö- ja maalipaikalla klo 18:30 mikäli ylituomari näkee sen tarpeelliseksi.

KILPAILUORGANISAATIO

Kilpailun järjestäjä:    Korson Kaiku ry

Ylituomari:                 Pertti Sirén

Kilpailun johtaja:        Matti Ahtosalo