Vierumäki XCO

XCO-kilpailu

4.8.2019 klo 11, Korso (Vierumäki), Vantaa

KILPAILUOHJE

Kilpailussa noudatetaan UCI:n ja SPU:n sääntöjä sekä kilpailun järjestäjän antamia ohjeita. Jokainen kilpailija osallistuu kilpailuun omalla vastuullaan ja vastaa itse omasta vakuutusturvastaan. Tapahtuman järjestäjällä on vastuuvakuutus. Kilpailijoilla pitää olla voimassa oleva lisenssi, lukuun ottamatta harrasteluokka.

Kaikkien kilpailijoiden, huoltajien ja joukkueenjohtajien pitää tutustua ennen kilpailua tähän kilpailuohjeeseen

KILPAILUKESKUS

Pukeutumis- ja peseytymistilat sijaitsevat Vierumäen koululla, Lehmustontie 9, 01450 Vantaa. Kilpailutoimisto sijaitsee kilpailun lähtöpaikan läheisyydessä (Huuhkajatie 1, 01450 Vantaa) ja on avoinna su 4.8.2019 klo 9:00 alkaen. Autojen parkkipaikat sijaitsevat Vierumäen koulun parkkipaikalla. Lehmustontien ja Huuhkajatien varteen pysäköinti on ehdottomasti kielletty.

KILPAILUUN ILMOITTAUTUMINEN JA OSANOTTOMAKSUT

Ilmoittautuminen ti 30.7.2019 klo 24:00 mennessä Holvi palvelun kautta

Osanottomaksut:

N/M6-8 ei ilmoittautumismaksua

N/M10-16 15€, jälki-ilmoittautuminen 20 €

N/M18, M30, M40, M50, M60 ja N/M Elite 30€, jälki-ilmoittautuminen 40 €

Harraste aikuiset ja harraste nuoret (N/M 10-16) 15 €, jälki-ilmoittautuminen 15 €

Ilmoittautuminen tapahtuu Holvi palvelun kautta.

Jälki-ilmoittautuminen tapahtuu kilpailukansliassa viimeistään tunti ennen kilpailun alkua.

KILPAILUNUMEROT

Kilpailunumeroiden lunastus tapahtuu kilpailutoimistosta. Kilpailunumero kiinnitetään pyörän ohjaustankoon siten, että se on helposti luettavissa. Kilpailunumerot palautetaan puhdistettuna välittömästi kilpailun jälkeen kilpailukansliaan. Palauttamattomista ja rikotuista numeroista perimme 20 euroa/kpl.

REITIN MERKKAUS, REITTIKUVAUS JA REITTIIN TUTUSTUMINEN

Reitti merkitään A4 kokoisilla opasnuolilla ja merkkausnauhalla. Rata merkitään valkopohjaisilla nuolilla. Reitti merkitään la 3.8.2019. Käytössä on kaksi reittiä pituudeltaan 2 km ja 4,3 km.  Reitit kiertelevät Vierumäen kuntoradalla ja sitä ympäröivillä metsäpoluilla, korkeuseroja on 20-25m. Reitti on pääosin vaihtelevaa metsäpolkua. Kierrokselle mahtuu muutamia teknisiä polkuosuuksia sekä pätkiä kovapintaista kuntopolkua. Kilpailureittiin on tutustuttava ennen kilpailua. Kilpailun aikana harjoittelu radalla kielletty kilpailusta pois sulkemisen uhalla.

Reittikarttaan ja profiiliin pääset tutustumaan TÄSTÄ.

LÄHTÖ JA MAALI

Lähtö- ja maalipaikka sijaitsee Vierumäen kuntoradan parkkipaikan kohdalla. Lähtöpaikalla on oltava 15 minuuttia ennen luokkansa merkittyä lähtöaikaa. Lähtöalueelle ryhmitytään luokittain ja lähtö tapahtuu kilpailuohjeen mukaan yhteislähtönä.

Kilpailijan on käytettävä kilpailussa seuran tai tiiminsä virallista kilpailuasua sekä sääntöjen mukaista kypärää.

Luokan voittajan tullessa maaliin kaikki muutkin saman luokan kilpailijat tulevat maaliin riippumatta ajettujen kierrosten määrästä. Kilpailun keskeyttäminen on ilmoitettava ratavalvojalle tai tuomarille.

RATAPITUUDET JA LÄHTÖAJAT

AikaLuokkaKierroksetRataMatka
11:00M/N610,5km0,5km
 M/N820,5km1km

11:30N1012km2km
 M10, N1222km4km

12:00M12, N1432km6km
 M14, N1642km8km

13:00M16, N18, M50, Harraste44,3km17,2km
 N-Elite54,3km21,5km
 M30, M40, M1854,3km21,5km
 M-Elite64,3km25,8km

RAVINTO- JA VÄLINEHUOLTO

Ravinto- ja välinehuolto on sallittu kilpailun aikana vain merkityllä huoltoalueella, huoltopaikka sijaitsee heti lähtöpaikan jälkeisellä osuudella. Huoltopaikalla säilytetään kilpailun aikana tarvittavat työkalut ja varaosat. Välinehuoltoa saa tehdä huoltopaikoilla kilpailijoiden lisäksi vain joukkueen huoltaja ja mekaanikko tai neutraali huoltaja. Huoltopaikkojen ulkopuolella välinehuolto on sallittua vain samassa luokassa ajavien samaan seuraan kuuluvien kilpailijoiden välillä. Roskaaminen huoltoalueiden ulkopuolella ehdottomasti kielletty.

ENSIAPU

Kilpailun ensiapupisteet maalialueella ja reitin varrella, paikat merkitty reittikarttaan. Ratavalvojilla on puhelinyhteys ensiapuhenkilökuntaan. Ensiapu SPR Korso, Juha Ruuska puh. 0400-686185

PALKINTOJEN JAKO

Palkintojen jako tapahtuu maalialueella. Kolme parasta palkitaan. Juniorisarjoissa M/N8-16 kaikki palkitaan.

Palkintojen jaon aikataulu:

Lähtö 1-3 n.klo 13.15

Lähtö 4 heti tulosten selvittyä n. klo 15

KILPAILUORGANISAATIO

Kilpailun järjestäjä: Korson Kaiku ry

Ylituomari: Jouni Luukkanen

Tuomarit: Tommi Halonen

Maalituomari: Keijo Rajala

Kilpailun johtaja: Ismo Salmela

Ratamestari: Mikko Koivula

TULOSPALVELU ja TULOKSET

Tulokset päivitetään tulospalvelun sivuille aina lähdön tulosten valmistuttua. Tulokset tulevat myös näkyviin kilpailukanslian läheisyyteen.

Tulospalvelun sivut

MAJOITUSVAIHTOEHTOJA