OKM projekti

Pyöräilyllä syrjäytymistä vastaan!

 

Opetus ja kulttuuriministeriön rahoittama projektissamme tarkoituksena yhteistyön käynnistäminen Korson kaiun maastopyöräilijöiden ja urheiluseurojen, koulujen sekä muiden sidosryhmien kanssa syrjäytymisvaarassa olevien lasten ja nuorten aktivoimiseksi. Projektin puitteissa olemme käynnistäneet yhteistyön Keravan seurakunnan, Helsingin alueen jääkiekkoseurojen sekä Vantaan ja Keravan hiihtoseurojen kanssa, sekä Vantaan alueen koulujen kanssa. Tavoitteenamme on käydä esittelemässä maastopyöräilyä sidosryhmien harjoituksissa, liikuntatunneilla, sekä erilaisissa tilaisuuksissa. 

Projektin puitteissa seurallemme on hankittu Pyöräliike Lundbergin kanssa yhteistyössä kuusi Trek X-caliber 9.0 maastopyörää sekä 12 kypärää, joita on tarkoitus käyttää lainakalustona projektin tilaisuuksissa. Näin myös ne juniorit, joilla ei ole omaa pyörää pääsevät kokeilemaan lajia.

Projektin rahoitusajanjakso: 1.4.2016-31.12.2017

 

Projektiin tarvitaan vapaaehtoisia vetäjiä!

 

Korvaus yhdestä vetokerrasta on 50€ plus matkakulut. Tilaisuuden keston lisäksi vetäjien on varattava aikaa lainakaluston kuljetuksiin sekä mahdollisiin huoltotoimenpiteisiin (pyörän pesu, ketjujen rasvaus, yms).

 

Ilmoittautuminen vetäjäksi tapahtuu googlesheetsin kautta TÄSTÄ LINKISTÄ. Sheetsiin on listattu tapahtumien, ajankohdat, paikat ja tilaisuuden luonne. 

Tulevat tapahtumat näet myös alla olevasta kalenterista.

 

Lisätiedot projektista ja tapahtumista: 

Noora Kanerva

noora.k.kanerva@gmail.com

Tapahtumia

Ei tapahtumia

Pyöräliike Lundberg
Trek
Keski-Suomen Betonirakenne