Team Craft

Pyöräliike Lundberg

Teamin kantavana ajatuksena on tukea Korson Kaiun kilpailevia junioreita menestymään maastopyöräilyssä sekä muissa pyöräilyn alalajeissa (maantie-, ratapyöräily, cyclocross). Team Craftin tavoitteena on säilyttää Korson Kaiku Suomen pyöräilyn menestyneimpänä junioriseurana. Team Craft ottaa vastuuta seuran lupaavien junioreiden valmennuksesta ja luo heille seurana edellytykset kilpailla koti- ja ulkomailla oman tason edellyttämissä kilpailuissa (Pohjoismaat ja Baltian maat).

Team Craft koostuu tällä hetkellä pääasiassa aiemmassa KorsKa Junior Teamin aktiivisista nuorista kilpapyöräilijöistä, jotka tulevalla kilpailukaudella 2021 kilpailevat N/M12-16 ikäluokissa. Team Craft on tulevien kausien aikana tarkoitus nostaa seuran omasta maastopyöräkoulusta kilpapyöräilystä kiinnostuneita junioreita. Team Craft kuulumisen vähimmäisvaatimuksena on motivaatio kilpailla aktiivisesti kansallisen kilpailukalenterin maasto-, maantie- tai ratakilpailuissa. Kokeneemmat juniorit kilpailevat aktiivisesti myös Pohjoismaissa ja Baltiassa. Teamin jäsenten edellytetään osallistuvan vähintään yhden pyöräilynalalajin ISM -kisoihin kauden aikana.